OPSCHAAL.COM
PROFESSIONAL
HOBBY
GAMES ON TRACK
Contactformulier


OPSCHAAL.COM Hobby

Onder de naam OPSCHAAL.COM Hobby leveren wij modelbouwtechniek van de 21e eeuw voor de  modelspoorhobbyist alsmede de vliegtuig modelbouwer.

De modelspoorhobbyist kan bij ons terecht voor advies en aanleg van digitale modelspoorbanen, de inbouw en aankoop van digitale componenten en de door ons zelf ontwikkelde SPOORSOUNDECODERS (decoders met specifieke geluiden van NS locomotieven). Wij hebben inbouwsets beschikbaar, maar u kunt de inbouw ook door onze werkplaats  laten verzorgen via onze inbouwservice. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van locomotieven en modelspoorartikelen van onderstaande fabrikanten.

 Afbeeldingsresultaat voor logo Artitec    Afbeeldingsresultaat voor logo Rocky Rail   Afbeeldingsresultaat voor logo rivarossi LogoAfbeeldingsresultaat voor tams-online.de

 

Voor de vliegtuigmodelbouwer leveren wij bouwdozen van onderstaande fabrikanten, bent u op zoek naar een specifiek model van onderstaande fabrikanten. Wij kunnen het leveren.Vul het contactformulier in met artikelnummer en wij nemen spoedig contact met u op.

Afbeeldingsresultaat voor logo italeri           

 

OPSCHAAL.COM  | INFO@OPSCHAAL.COM